30 november 2020

Wat doet de NonnevotteClub Zitterd in het Corona tijdperk (update 06-12-2020)

Sponsoren:

In het najaar breekt voor ons weer een drukke tijd aan.

Wij benaderen en/of bezoeken onze sponsoren om zodoende de middelen te vergaren om de kosten te dekken voor onze activiteiten welke binnenkort weer starten.

Parkschool:

In december bezoeken wij normaal gesproken de Parkschool te Limbricht met Sinterklaas en de Kerstviering. Nu hebben wij in overleg met de school besloten om de kinderen toch te trakteren op snoepgoed al dan niet glutenvrij en met Kerst op vlaai en chocomel.

Wij, de NonnevotteClub, kunnen door de landelijke beperkingen, helaas niet lijfelijk aanwezig zijn bij deze gezellige bijeenkomsten.

Wij wensen de Parkschool, kinderen, leerkrachten en vrijwilligers mooie feestdagen toe en verheugen ons er al op om in de toekomst weer samen de activiteiten te vieren.

Hulp Sinterklazen in actie voor de Parkschool.

 

Verzorgingsthuizen:

De verzorgingstehuizen De Baenje, Kolleberg, Hoogstaete, De Lemborgh en Aldenhof organiseren elk jaar gezellige carnavalszittingen, met artiesten, optredens van het personeel, bezoekende carnavalsverenigingen en de NonnevotteClub.

Voor de bewoners zijn deze zittingen een mooie gelegenheid om samen met de bezoekers het echte Limburgse carnavalsgevoel te beleven en te genieten van een kop koffie met het Sittards carnavalsgebak, ’n Nonnevot.

Helaas is het in deze tijd niet verantwoord om de zittingen op deze schaal weer te organiseren.

Wij willen de bewoners, personeel en vrijwilligers graag een hart onder de riem steken en hebben voorgesteld om voor hun nonnevotten te bakken en te bezorgen. Dit initiatief is met groot enthousiasme ontvangen.

Wij gaan aan de slag !!!

Overige activiteiten:

Wij denken in deze tijd ook aan de Éngele van Zitterd-Gelaen, Inloophuis Bie Zefke, gehandicapten en diverse KBO afdelingen in Sittard.

Slotwoord:

De NonnevotteClub is in 1957 opgericht om de minderbedeelden, eenzamen, gehandicapten, ouderen en zieken een hart onder de riem te steken. In het jaar 2020/2021 wordt ons eens te meer duidelijk dat we bestaansrecht hebben en we zijn meer dan ooit gedreven om onze activiteiten voort te zetten.

Wij willen hierbij een oproep doen aan mensen, met dezelfde instelling en gedrevenheid om iets voor onze medemens te doen, zich aan te melden als lid van onze vereniging.

Tevens willen wij onze sponsoren, sympathisanten en vrienden bedanken voor hun steun.

Wij wensen jullie voor de toekomst een goede gezondheid, mooie feestdagen en een hopelijk gauw weer normaal 2021.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur en leden NonnevotteClub Zitterd