Receptie ter ere van Louis Janssen

Vrijdag 25 november is er in Café Dwaesj een receptie ter ere van Louis Janssen, die geëerd wordt vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap van de NonnevotteClub Zitterd.

Louis is vanaf 1982 lid van deze in de regio Sittard-Geleen zeer populaire filantropische organisatie. Opgericht in 1957 door kastelein Willy Mols en zijn broer Men.

Niet voor niets ontving de NonnevotteClub in 2007 de Penning van Verdienste van de gemeente Sittard-Geleen.

Louis Janssen(84), geboren in Hoensbroek, jeugd doorgebracht in Merkelbeek, maar al 58 jaar met echtgenote Rosie, woonachtig in de Sittardse wijk Sanderbout, is erelid van de vereniging. Na jarenlang voorzitter te zijn geweest, droeg hij dit stokje 5 jaar geleden over aan Jan Colen.

Maar bij elke maandelijkse vergadering in clublokaal Café Dwaesj is de charmante en sympathieke Louis nog van de partij. Bescheiden, maar een doorbijter indien er werk moet worden verzet voor “zijn” vereniging. Een lid, waar de andere zeven mannelijke leden maar wat trots op zijn,

Zo trots, dat er een grandioze receptie gepland staat in Café Dwaesj in het Sittardse Stationskwartier. De vereniging hoopt vanzelfsprekend dat velen de weg naar deze locatie weten te vinden op 25 november. Vanaf 20.00 uur tot 21.30 uur kan daar de hand gedrukt worden van Louis Janssen.

Na afloop van de receptie heeft de NonnevotteClub Zitterd nog een verrassing in petto voor Louis en de bezoekers van de receptie. Dan is er namelijk een optreden van Aldje Hendrix uit Nederweert. Zij geeft een show ten beste waarin Beppie Kraft op fenomenale wijze wordt gecoverd.

               

Foto portret: Louis Janssen (84), 40 jaar lid van NonnevotteClub Zitterd

Foto groepsfoto: De NonnevotteClub aan de vergadertafel in Dwaesj met 3e van links Louis Janssen